sara_bassy92: (Default)

Galau kwek kwek.. I can't find english word to discribe "galau" hahaha.. "Kwek kwek" actually the duck's sound in Bahasa..

Galau kwek kwek is a group chat that "found" by my friend, Vivi; and the members are Vivi, Meliana, and me. Actually the galau-est persons are Vivi and me; Meliana seems like moderator in this group.. We need moderator who doesn't a galau person because if it doesn't have moderator I and Vivi can galau all the time.. Ahaha

Funniest part is the name of our "boy".. The initial name are same like our initial, consist of F and V; so we think there will be a boy that has initial name S.. Hahaha.. #random

Through this group chat, we think we gets closer day by day.. Haha.. And we know and realize about friendship.. No matter who you are, friends (best friends) always there for you.. They will support you when you down and they always there for you..

I feel I found my best friends in the university.. Maybe I have best friends also in high school, but in university, same faculty, you will find that you have same hobbies and same life especially if you are in faculty of art.. Many people don't understand about art, it isn't just knowledge but also passion and your dedication.. Many people don't understand the difficulties of art.. But we always keep fighting on it.. We can call ourselves "artist" because we are people who work in art world..

Hahaha..

sara_bassy92: (Default)
Long time not active again..hahaha..
first because of Easter holiday, I spent my time in church for mass and orchestra rehearsal, and not online almost 2 weeks..haha

new semester, "accelerated" semester, a new program (we can say that) in the university that makes us do not have long holiday again and makes us very confuse..

okay..the title is galau..
this is galau semester for me.. haha
first because this is the last semester before sidang and graduate from university.. I still don't know what to do after graduate, of course teaching and playing in orchestra.. but until when, how long? What else can I do? take master degree? hmm...what kind of subject? music again? arghhh... I do not know..

second..woman problem...okay, I will write in bahasa, because it is easier to write and to express..haha
Masalah, atau bisa dibilang bukan masalah utama adalah belum punya pasangan..haha
waktu sekolah selalu berpikir, ntar pacarannya waktu kuliah aja..
sekarang..di fakultas ini, kayaknya miskin cowo yah..cewe semuaaa..ada cowo pun ga menarik hati..hahaha
trus kalo anak-anak lain bisa hang out ke mall tiap hari (secara seberang kampus itu mall) ato tiap minggu lah, anak musik hang out nya sama instrumen musik dan partitur lagu..
kalaupun ikut komunitas (baca: orkestra atau paduan suara, paling kerasa sih yg orkestra) orang-orangnya itu-itu aja, dia lagi, dia lagi..bener-bener sempit ini duniaa..
kalo ada cowo pun, biasanya yah,,biasanya semacam "freak" dengan musiknya sendiri (ga cowo aja sih, cewe juga,, kalo udh "freak" latian sama aja, dunia berasa milik sendiri, yang lain ngontrak)
ini dia masalahnya..gimana ceritanya sodarasodara, semester akhir, umur bertambah..wkwkwk
tapi bukan gue aja yang kyk gini, temen-temen gue juga..jadi awal semester kemarin, tiba-tiba kita buat "konferensi" yg ngebahas ini..hahaha

sampai ada yg bilang, "ga usah itu banyak nonton2 film korea, adanya ekspektasi ke cowo ketinggian, ga ada tuh cowo kyk gitu"
bener juga sih.. tapi nonton film jepang bole ga (tetep, jepang lagiiii) hahaha

trus ada lagi nihh..kisah gue yang lagi ngelirik cowo, ngeadd fb nya tp tak kunjung di accept, sedangkan teman2 yg lain di accept..galau kan, salah gue apa..ternyata emang salah gue yang terlalu memprotek fb sehingga fb gue cuma keliatan profile picture sama covernya doank..mutual friend pun ga keliatan..ya gimana mau di accept, dikira siapa ni org..ahahaha

okay..sorry for bilingual language..haha..

Profile

sara_bassy92: (Default)
sara_bassy92

January 2017

S M T W T F S
123 4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Syndicate

RSS Atom

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 22nd, 2017 05:08 pm
Powered by Dreamwidth Studios